Ontdek het volledige gamma van Subaru tijdens de Rising Sun Days

Nu het leven langzaam weer normaal wordt, komt er een nieuwe zon op over al je avonturen die je al maanden aan het plannen bent. Het is tijd om deze plannen te realiseren en daar is geen betere partner voor dan Subaru.

Bezoek uw vertrouwde Subaru-dealer tijdens de Rising Sun Days en ontdek onze huidige line-up, met de nieuwste generatie van de Outback en de nieuwe Forester Sport-trim. Elke Subaru is standaard uitgerust met een symmetrische vierwielaandrijving en het EyeSight rijhulpsysteem. Hiermee begint u elke reis met vertrouwen, ongeacht de weg- of weeromstandigheden.

Boek een proefrit

arrow&v
arrow&v

Votre séléction

arrow&v

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij heeft.

 
outback-min.jpg

Subaru Outback

Een geweldig nieuw avontuur start hier.

Als pionier van het crossover-SUV-segment sinds 1995, waarbij het comfort en de rijeigenschappen van een stationwagen worden gecombineerd met de robuuste capaciteiten van een terreinwagen, blijft de geheel nieuwe Outback uw partner voor lange reizen. Ontdek nu het vlaggenschip van Subaru bij jouw vertrouwde dealer.

Subaru Forester e-BOXER

Altijd in voor avontuur.

Een eeuwige favoriet onder degenen die op zoek zijn naar een compacte SUV met vierwielaandrijving die veelzijdig, praktisch en wendbaar is. Ontdek de nieuwe Sport-trim die gelakte zwarte en oranje elementen toevoegt voor een sportievere look. Ga het dagelijkse leven tegemoet achter het stuur van de onweerstaanbare Forester!

forester-min.jpg
xv-min (1).jpg

Subaru XV e-BOXER

Geboren voor avontuur.

Avontuurlijke geesten zullen de genereuze bodemvrijheid, ruime laadruimte en authentieke veelzijdigheid voor alle doeleinden sterk waarderen. Onze compacte cross-over beschikt over een atletischer silhouet, een krachtige mild-hybride aandrijflijn en algeheel verbeterde capaciteiten Geniet nu van uw belasting op inverkeerstelling (BIV) terugbetaald en een extra overnamepremie bij aankoop van een nieuwe Subaru XV.

Subaru Impreza e-BOXER

Urban Adventurer

Leuk om te rijden en boordevol waarde, de Impreza legt de lat hoger in het compacte segment en raakt een snaar bij alle bestuurders die allergisch zijn voor compromissen. Welke wendingen het leven ook neemt, deze eersteklas is klaar om overal mee naartoe te gaan.

impreza-min.jpg

Contact me

Wilt u meer informatie? Laat je gegevens achter en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

arrow&v

Bedankt voor uw aanvraag!